Running the Game

Get general Towns support here

Re: Running the Game

Postby Haggy » Sat Oct 12, 2013 4:53 pm

I can not explain the so; does not understand the translator.
Start the game 5 times in a row.
For me, it sometimes starts only after the third times.
Is my "Java" to blame. I think so. Or my Windows. Or both.
However it starts.
My English is bad. Sorry, but this will not Change.

Schreib einfach in deutsch zurück ;)

Haggys Mod Comp.
User avatar
Haggy
 
Posts: 528
Joined: Sun Apr 21, 2013 3:34 am

Re: Running the Game

Postby Niranufoti » Sat Oct 12, 2013 6:24 pm

What Haggy is trying to say is that sometimes, when starting the game, the screen turns white and a message appears saying "Java™ Platform (SE Binary) doesn't work anymore". If that happens, you just have to restart the game until it works.
However, since that doesn't seem to be the case, and there's not even an error.log, it's probably something about the graphics drivers, AFAIK you have to update them. However, since I never had that issue, I don't quite know what exactly you have to do.
Niranufoti
 
Posts: 551
Joined: Sun Apr 28, 2013 3:20 pm

Re: Running the Game

Postby Dusk Knight » Sat Oct 12, 2013 7:24 pm

Lemme update/Get the/a newest/new driverz

Edit:
Can any of you reccomenda Graphics card for Win 7 32 bit Ultimate
Dusk Knight
 
Posts: 17
Joined: Sat Oct 12, 2013 6:00 am

Re: Running the Game

Postby Dusk Knight » Sun Oct 13, 2013 10:28 am

no help?
Dusk Knight
 
Posts: 17
Joined: Sat Oct 12, 2013 6:00 am

Re: Running the Game

Postby sirguylittle » Sun Oct 13, 2013 5:52 pm

I don't know how much help this is but I also have a machine with the G33/G31 Express chipset, but running Windows XP. G33/G31 is quite an old chipset now and I think it does not support a high enough OpenGL version for the lwljgl library that Towns uses.
When I originally had my machine it was not able to run Minecraft which also uses Java and lwjlgl.
I have upgraded the graphics to an AMD Radeon HD 6570 which has no problem running either.
As you have the same chipset, I am guessing that you have a similar age machine to mine (a Dell Inspiron 530). If your machine is anything like mine, you need to be a little careful about not overloading the power supply. The HD 6570 is about as much as mine can handle :)
sirguylittle
 
Posts: 26
Joined: Fri Aug 24, 2012 3:25 pm

Re: Running the Game

Postby Dusk Knight » Mon Oct 14, 2013 4:17 am

I use a NEC D5000
Dusk Knight
 
Posts: 17
Joined: Sat Oct 12, 2013 6:00 am

Re: Running the Game

Postby Dusk Knight » Wed Oct 16, 2013 7:32 am

Soo... i should qeewit
Dusk Knight
 
Posts: 17
Joined: Sat Oct 12, 2013 6:00 am

Re: Running the Game

Postby Dusk Knight » Sun Oct 20, 2013 4:55 pm

i win.
Dusk Knight
 
Posts: 17
Joined: Sat Oct 12, 2013 6:00 am

Re: Running the Game

Postby Haggy » Sun Oct 20, 2013 6:05 pm

Does it work now?
My English is bad. Sorry, but this will not Change.

Schreib einfach in deutsch zurück ;)

Haggys Mod Comp.
User avatar
Haggy
 
Posts: 528
Joined: Sun Apr 21, 2013 3:34 am

Re: Running the Game

Postby Dusk Knight » Tue Oct 22, 2013 4:12 pm

No why is there a patch :P
Dusk Knight
 
Posts: 17
Joined: Sat Oct 12, 2013 6:00 am

PreviousNext

Return to Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

cron